Remont kardana

Remont kardana

Remont kardana

Pored proizvodnje kardanskih vratila radimo i remont kardana, kardanskih vratila i drugih proizvoda. Vršimo sitne i krupne intervencije kartdanskih vratila za sve tipove vozila iz oblasti teretnog programa, zatim za vozila iz grana poljoprivrede, industrije i građevine. Važno je napomenuti da kako na nove tako i na remontovane proizvode dajemo garanciju u zavisnosti od tipa vozila i vrste usluge.

Naš tim se može pohvaliti širokim znanjem iz pomenute oblasti za gotovo sve tipove vozila čega je dokaz višedecenijsko iskustvo. Pored toga pomenućemo da poseban akcenat dajemo na ekonomski aspekt. Naime, „Vanadijum“ po izuzetno povoljnim cenama vrši remont kardana, reparaciju i nadogradnju kardanskih vratila i drugih proizvoda.

Servis kardana

Kardan servis poseduje sav neophodan alat i tehnologiju potrebnu za brzu, efikasnu dijagnostiku i kvalitentu popravku kardana.
Naš tim je spreman da vaš kvar prihvati po dolasku a servis kardana zavši u što kraćem roku pružajući vrhunski kvalitet i garanciju.

„Vanadijum“ Inđija poseduje višedecenijsko iskustvo u oblasti servisaranja kardanskih prenosnika. Vršimo remont svih tipova kardanskih vratila od prečnika prirubnice Ø65 do Ø350mm. Uz pomoć najsavremenije dijagnostike vrši se finalna faza preciznog balansiranja kardana.

Servis kardana